Laktoos 250g

Mittefermenteeruv suhkur kuivade veinide magustamiseks või magusate stoutide valmistamiseks.

100g laktoosi = 16g sahharoosi.

4,75 

Kirjeldus

Mittefermenteeruv suhkur kuivade veinide magustamiseks või magusate stoutide valmistamiseks.

100g laktoosi = 16g sahharoosi.

Lisainfo

Kaal 0,25 kg
Ostukorv7
GV5 - White fruit wine yeast, 5g-0
-
+
Pudelipesumasin-0
Pudelipesumasin5,184,00 
-
+
Klaasist mõõtesilinder 500ml-0
-
+
Humalasukk keetmiseks-0
-
+
Õllepärm Safale BE-256 11,5g-0
-
+
Tanniin Valgetele veinidele 20g-0
-
+
Prantsuse Tammelaastud "Fondant" Kerge Röst 100g-0
-
+
Vahesumma
5,220,14 
Kokku
5,220,14 
Jätka ostlemist
7
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88