Laktoos 250g

Mittefermenteeruv suhkur kuivade veinide magustamiseks või magusate stoutide valmistamiseks.

100g laktoosi = 16g sahharoosi.

4,75 

Kirjeldus

Mittefermenteeruv suhkur kuivade veinide magustamiseks või magusate stoutide valmistamiseks.

100g laktoosi = 16g sahharoosi.

Lisainfo

Kaal 0,25 kg
Ostukorv7
Star San HB Five Star 3,78L-0
-
+
VITAMON® COMBI 100g-0
-
+
GV5 - White fruit wine yeast, 5g-0
-
+
Alkoholomeeter ISO 4801 70-80%-0
-
+
Proovivõtu pipett 3ml-0
-
+
Magustaja Sorbitol 70% 0,25l (=0,325kg)-0
-
+
Vahesumma
193,77 
Kokku
193,77 
Jätka ostlemist
7
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88