Tanniin Punastele veinidele 20g

Tanniin punastele veinidele. Valmistatud magusast kastanist.

3,80 

Kirjeldus

Tanniin magusast kastanist. Kasutatakse peamiselt punaste veinide jaoks. Maitsepuketi parandavate omaduste kõrval on stabiliseeriv toime ka antotsüaanidele (punased pigmendid). Parim lisada kääritamise alguses. Annustamine: 1-3 g / 10 liitrit.

Kuidas määrata, millist lisabiokeemiat kasutada?

Katsetamine ja eksimine on endiselt üks lihtsamaid ja paremaid meetodeid. Võtke veinist mõned proovid, mida tuleb selgitada / parendada, ja pange need katseklaasidesse. Lisage igasse katseklaasi paar milliliitrit või grammi erinevat biokeemilist maitse parandajat. Abiks oleks veel üks pektoensüümiga veini / mahla katseklaas ja alfa-amülaasiga (tärkliserikastes puuviljades) katseklaas. Lase paar tundi seista ja näed, milline biokeemiline komponent annab parima tulemuse!

 

Ostukorv10
-
+
Ameerika Tammelaastud "Muffins" Keskmine Röst 100g-0
-
+
Mõru kuivatatud apelsini koor 500g-0
-
+
Kinkekaart 30€-0
-
+
Saflager W-34/70 500g-0
-
+
Muntons Nut Brown Ale 1,8kg-0
-
+
5kg Columbus 2019-0
5kg Columbus0,00 
-
+
PBW FIVE STAR 3,6kg-0
-
+
Mahlapress 130L (diameeter 50cm)-0
-
+
Vahesumma
954,37 
Kokku
954,37 
Jätka ostlemist
10
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88