Tanniin Punastele veinidele 20g

Tanniin punastele veinidele. Valmistatud magusast kastanist.

3,80 

Kirjeldus

Tanniin magusast kastanist. Kasutatakse peamiselt punaste veinide jaoks. Maitsepuketi parandavate omaduste kõrval on stabiliseeriv toime ka antotsüaanidele (punased pigmendid). Parim lisada kääritamise alguses. Annustamine: 1-3 g / 10 liitrit.

Kuidas määrata, millist lisabiokeemiat kasutada?

Katsetamine ja eksimine on endiselt üks lihtsamaid ja paremaid meetodeid. Võtke veinist mõned proovid, mida tuleb selgitada / parendada, ja pange need katseklaasidesse. Lisage igasse katseklaasi paar milliliitrit või grammi erinevat biokeemilist maitse parandajat. Abiks oleks veel üks pektoensüümiga veini / mahla katseklaas ja alfa-amülaasiga (tärkliserikastes puuviljades) katseklaas. Lase paar tundi seista ja näed, milline biokeemiline komponent annab parima tulemuse!

 

Ostukorv7
Piimhape "Lactol" 100ml-0
-
+
SaniClean Five Star 3,78L-0
-
+
Sulfit VINOFERM Campden 100g-0
-
+
VITAMON® COMBI 100g-0
-
+
5kg Columbus 2019-0
5kg Columbus0,00 
-
+
Kaltsiumsulfaat 100g-0
-
+
Kaltsiumkarbonaat Kalk 250 g-0
-
+
Vahesumma
100,56 
Kokku
100,56 
Jätka ostlemist
7
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88