Laktoos 250g

Mittefermenteeruv suhkur kuivade veinide magustamiseks või magusate stoutide valmistamiseks.

100g laktoosi = 16g sahharoosi.

4,75 

Kirjeldus

Mittefermenteeruv suhkur kuivade veinide magustamiseks või magusate stoutide valmistamiseks.

100g laktoosi = 16g sahharoosi.

Lisainfo

Kaal 0,25 kg
Ostukorv9
Veini selitaja DUPLEX-0
-
+
Chemipro CAUSTIC 1kg-0
-
+
GV5 - White fruit wine yeast, 5g-0
-
+
Organic CARAHELL® 25kg-0
-
+
VINOFERM hapetesegu 100g-0
-
+
CO2 balloon 16g 10tk-0
-
+
GV3 - Sparkling wine yeast, 5g-0
-
+
Roostevaba Ankur 50l-0
-
+
Kiirdesinfektant Remivir täitepudel 1l-0
-
+
Vahesumma
541,10 
Kokku
541,10 
Jätka ostlemist
9
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88