Laktoos 250g

Mittefermenteeruv suhkur kuivade veinide magustamiseks või magusate stoutide valmistamiseks.

100g laktoosi = 16g sahharoosi.

4,75 

Kirjeldus

Mittefermenteeruv suhkur kuivade veinide magustamiseks või magusate stoutide valmistamiseks.

100g laktoosi = 16g sahharoosi.

Lisainfo

Kaal 0,25 kg
Ostukorv6
VINOFERM hapetesegu 100g-0
-
+
Viinhape VINOFERM Tartrol 100g-0
-
+
Proovivõtu Pipett 50cm-0
-
+
Piimhape "Lactol" 100ml-0
-
+
GV3 - Sparkling wine yeast, 5g-0
-
+
Vahesumma
44,04 
Kokku
44,04 
Jätka ostlemist
6
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88