Saflager S-189 (500g)

Doseerimine: 80 kuni 120 g/ 100L kohta 12C-15C juures. Suurenda kogust alla 12C kääritamisel, 200-300 g/ 100L 9C juures.
Käärimise temperatuur: 9C-15C, ideaalne 12C.

110,70 

Kirjeldus

Pärineb Hürlimanni õlletehasest Šveitsis ja on tuntud ka Weihenstephani valikus kui „W195“. Seda pärmi kasutavad paljud õlletootjad. Kuna kõrvalmaitse on peaaegu neutraalne, on soovitatav seda pärmi kasutada enamik laager- ja pilsen-tüüpi õllede kääritamisel. Settimine: kõrge. Final gravity: keskmine.

Lisainfo

Kaal 0,0011 kg
Ostukorv5
Klamber Steryl sifooni kinnitamiseks-0
-
+
VITAMON® A 100g-0
-
+
Plastikust kopsik 3l-0
-
+
Kääritusnõu 120l Speidel-0
-
+
GV2 - Robust wine yeast-0
-
+
Vahesumma
143,99 
Kokku
143,99 
Jätka ostlemist
5
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88