Nisuõlu e. Weizen Bier

Tüüpiline puuviljane nisuõlu. See õlu on tugevalt karboniseeritud. Banaani aroomiga ja paksu kreemia vahuga.

Alkoholi % 4.8 – 5.5
OG: 1.050 – 1.055
IBU: madal
Pärm: WB-06

Humalad:
Tettnang, Hersbrucker, Saaz, (2 kuni 5% alfa happed)
Linnased:
Hele nisulinnas 60%
Pilsner linnas 27%
Carahell® 10%
Hapu linnas 5%

Meskimine:
1. Sissemeskimine 35°C ja kuumuta 45°C hoida 10 minutit
2. 52°C puhkus 10 minutit
3. 62°C puhkus 30 minutit
4. 72°C puhkus 30 minutit
5. Kuumutus 78°C ni

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 90% humalaid lisatakse alguses ja 10% 5 minutit enne lõppu.

Kääritamine:
Ideaaljuhul algab 20°C juures.

Vaata ka teisi retsepte

Amber

Seda tüüpi õlut leiab peamiselt Belgiast ja Põhja-Ameerikast. See baasretsept pakub delikaatset aroomi. Värvi sügavus sõltub linnaste valikust.
Alkoholi % 5,5-6,0,
OG: 1.057 – 1.062,
IBU: keskimine,
Pärm: S-04

Loe rohkem »

Saksa kerge Lager

See kerge Lager on tüüpiline õlu Baierimaalt, ning on hästi tuntud kogu Saksamaal. Kergelt magus ja linnaselise alatooniga.

Alkoholi % 4 – 5,
OG: 1.044 – 1.049,
IBU: 20-23,
Pärm: W-34/70

Loe rohkem »

Tekkis küsimusi?

Ostukorv0
Ostukorvis ei ole tooteid!
Jätka ostlemist
0
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88