Dark Bock

See tume Bock pakub röst, sokolaadi ja pähklist maitset. Nõrga humalaga.

Alkoholi % 6-7,5
OG: 1.080 – 1.085
IBU: 18-22
Pärm: S-189

Humalad:
Hallertauer (Mittelfrüh), Hallertauer Hersbrucker, Spult (2 kuni 6% alfa happed)

Linnased:
Munich linnas 60%
Vienna linnas 30%
Caramunich® 8,5%
Carafa® 1,5%

Meskimine:
1. Sissemeskimine 45°C hoida 20minutit
2. 52°C puhkus 30 minutit
3. 62°C puhkus 20 minutit
4. 72°C puhkus 20 minutit
5. Keeda osa 10 min ja tagasi meskisse
6. Kuumutus 78°C ni

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 90% humalaid lisatakse alguses ja 10% 5 minutit enne lõppu.

Kääritamine:
Algab 12°C juures.

Vaata ka teisi retsepte

Amber

Seda tüüpi õlut leiab peamiselt Belgiast ja Põhja-Ameerikast. See baasretsept pakub delikaatset aroomi. Värvi sügavus sõltub linnaste valikust.
Alkoholi % 5,5-6,0,
OG: 1.057 – 1.062,
IBU: keskimine,
Pärm: S-04

Loe rohkem »

Saksa kerge Lager

See kerge Lager on tüüpiline õlu Baierimaalt, ning on hästi tuntud kogu Saksamaal. Kergelt magus ja linnaselise alatooniga.

Alkoholi % 4 – 5,
OG: 1.044 – 1.049,
IBU: 20-23,
Pärm: W-34/70

Loe rohkem »

Tekkis küsimusi?

Ostukorv0
Ostukorvis ei ole tooteid!
Jätka ostlemist
0
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88