Tanniin Punastele veinidele 20g

Tanniin punastele veinidele. Valmistatud magusast kastanist.

3,80 

Kirjeldus

Tanniin magusast kastanist. Kasutatakse peamiselt punaste veinide jaoks. Maitsepuketi parandavate omaduste kõrval on stabiliseeriv toime ka antotsüaanidele (punased pigmendid). Parim lisada kääritamise alguses. Annustamine: 1-3 g / 10 liitrit.

Kuidas määrata, millist lisabiokeemiat kasutada?

Katsetamine ja eksimine on endiselt üks lihtsamaid ja paremaid meetodeid. Võtke veinist mõned proovid, mida tuleb selgitada / parendada, ja pange need katseklaasidesse. Lisage igasse katseklaasi paar milliliitrit või grammi erinevat biokeemilist maitse parandajat. Abiks oleks veel üks pektoensüümiga veini / mahla katseklaas ja alfa-amülaasiga (tärkliserikastes puuviljades) katseklaas. Lase paar tundi seista ja näed, milline biokeemiline komponent annab parima tulemuse!

 

Ostukorv5
VINOFERM hapetesegu 100g-0
-
+
CO2 balloon 16g 10tk-0
-
+
GV3 - Sparkling wine yeast, 5g-0
-
+
Roostevaba Ankur 50l-0
-
+
Kiirdesinfektant Remivir täitepudel 1l-0
-
+
Vahesumma
416,90 
Kokku
416,90 
Jätka ostlemist
5
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88