GV8 – Red table wine yeast, 5g

Sobib Bordeaux/ Claret tüüpi veinidele. Käärib temperatuuridel 18-30°C. Alkoholitaluvus 20%.

Selle Prantsuse pärmi valis INRA Narbonne’is, et täiendada punaste Bordeaux ‘(Claret) veinide tootmiseks kasutatud viinamarjade omadusi.

Kirjeldatud kui “aromaatset” pärmi, mis tekitab meeldiva ja püsiva aroomi.

Muntons GV8 Gervini veinipärm tekitab minimaalse vahutamise ja loob hea glütseroolitootmise.

See käärib kergesti temperatuurivahemikus 18-30 ° C.

.
Mõeldud 23 liitrile.

Parim enne: 07/2021

1,95 

Kirjeldus

Sobib Bordeaux/ Claret tüüpi veinidele. Käärib temperatuuridel 18-30°C. Alkoholitaluvus 20%.

Selle Prantsuse pärmi valis INRA Narbonne’is, et täiendada punaste Bordeaux ‘(Claret) veinide tootmiseks kasutatud viinamarjade omadusi.

Kirjeldatud kui “aromaatset” pärmi, mis tekitab meeldiva ja püsiva aroomi.

Muntons GV8 Gervini veinipärm tekitab minimaalse vahutamise ja loob hea glütseroolitootmise.

See käärib kergesti temperatuurivahemikus 18-30 ° C.

.
Mõeldud 23 liitrile.

Parim enne: 07/2021

Ostukorv3
GV7 - Restart yeast-0
-
+
VINOFERM hapetesegu 100g-0
-
+
5kg Azacca 2019-0
5kg Azacca0,00 
-
+
Vahesumma
10,65 
Kokku
15,55 
Jätka ostlemist
3
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88