GV8 – Red table wine yeast, 5g

Sobib Bordeaux/ Claret tüüpi veinidele. Käärib temperatuuridel 18-30°C. Alkoholitaluvus 20%.

Selle Prantsuse pärmi valis INRA Narbonne’is, et täiendada punaste Bordeaux ‘(Claret) veinide tootmiseks kasutatud viinamarjade omadusi.

Kirjeldatud kui “aromaatset” pärmi, mis tekitab meeldiva ja püsiva aroomi.

Muntons GV8 Gervini veinipärm tekitab minimaalse vahutamise ja loob hea glütseroolitootmise.

See käärib kergesti temperatuurivahemikus 18-30 ° C.

.
Mõeldud 23 liitrile.

Parim enne: 07/2021

1,95 

Kirjeldus

Sobib Bordeaux/ Claret tüüpi veinidele. Käärib temperatuuridel 18-30°C. Alkoholitaluvus 20%.

Selle Prantsuse pärmi valis INRA Narbonne’is, et täiendada punaste Bordeaux ‘(Claret) veinide tootmiseks kasutatud viinamarjade omadusi.

Kirjeldatud kui “aromaatset” pärmi, mis tekitab meeldiva ja püsiva aroomi.

Muntons GV8 Gervini veinipärm tekitab minimaalse vahutamise ja loob hea glütseroolitootmise.

See käärib kergesti temperatuurivahemikus 18-30 ° C.

.
Mõeldud 23 liitrile.

Parim enne: 07/2021

Ostukorv2
GV10 - Light sparkling wine yeast-0
-
+
5kg Crystal 2018-0
5kg Crystal0,00 
-
+
Vahesumma
1,95 
Kokku
6,85 
Jätka ostlemist
2
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88