Tanniin Punastele veinidele 20g

Tanniin punastele veinidele. Valmistatud magusast kastanist.

3,80 

Kirjeldus

Tanniin magusast kastanist. Kasutatakse peamiselt punaste veinide jaoks. Maitsepuketi parandavate omaduste kõrval on stabiliseeriv toime ka antotsüaanidele (punased pigmendid). Parim lisada kääritamise alguses. Annustamine: 1-3 g / 10 liitrit.

Kuidas määrata, millist lisabiokeemiat kasutada?

Katsetamine ja eksimine on endiselt üks lihtsamaid ja paremaid meetodeid. Võtke veinist mõned proovid, mida tuleb selgitada / parendada, ja pange need katseklaasidesse. Lisage igasse katseklaasi paar milliliitrit või grammi erinevat biokeemilist maitse parandajat. Abiks oleks veel üks pektoensüümiga veini / mahla katseklaas ja alfa-amülaasiga (tärkliserikastes puuviljades) katseklaas. Lase paar tundi seista ja näed, milline biokeemiline komponent annab parima tulemuse!

 

Ostukorv13
Organic Pale Ale Malt 25kg-0
-
+
Chemipro OXI 100g-0
-
+
Meskimise kott (suur)-0
-
+
Densimeeter kolme skaalaga-0
-
+
Alkoholomeeter ISO 4801 90-100%-0
-
+
Linnaseekstrakt "Munich Amber"-0
-
+
Kinkekaart 100€-0
-
+
CO2 reduktor kahe manomeetriga-0
-
+
Organic Pilsner Malt 25kg-0
-
+
Alkoholomeeter ISO 4801 50-60%-0
-
+
-
+
Safale US-05 500g-0
-
+
Vahesumma
840,81 
Kokku
840,81 
Jätka ostlemist
13
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88