Suitsuõlu e. Red Smoky Lager

Keskmise tumedusega põhjakääritusõlu mis on delikaatse suitsu aroomiga.
Alkoholi % 4.8 – 5.2
OG: 1.045 – 1.050
IBU: 22-25
Pärm: W-34/70

Humalad:
Mount hood, Cluster, Liberty (4 kuni 8% alfa happed)
Linnased:
Munich linnas 65%
Suitsulinnas 20%
Melanoidin linnas 13%
Caramunich® 2%
Meskimine:
1. Sissemeskimine 60°C ja  hoida 25 minutit
2. 67°C puhkus 20 minutit
3. 70°C puhkus 20 minutit
4. 75°C puhkus 20 minutit

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 90% humalaid lisatakse alguses ja 10% 5 minutit enne lõppu.
Kääritamine:
Ideaaljuhul algab 12°C juures.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Kommenteerimine on suletud.