Stout

Tüüpilse stout õlle retsept, sügava pruuni värvi ja kuiva maitsega.
Alkoholi % 4,8-5,2
OG: 1.053 – 1.056
IBU: kõrge
Pärm: S-33
Humalad:
Saaz (3 %), Nugget
Linnased:
Pilsner linnas  85%
Sokolaadi linnas 13%
Carafa Special 2%
Meskimine:
1. Sissemeskimine 65°C hoida 60minutit
2. 72°C puhkus 30 minutit
3. Kuumutus 78°C ni
Keetmine:
Keetmine 100°C juures 90% humalaid lisatakse alguses ja 10% 5 minutit enne lõppu.
Kääritamine:
Algab 16°C juures. Lastakse tõusta 20°C ni.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Kommenteerimine on suletud.