BRAGMAN 48 Universal pärm, 135g

Turbo pärm “48 Universal” kääritab 6 kg dekstroosi või suhkrut vaid 2 päevaga kangusega 14 ° või võimaldab teil 9 kg toorainet töödelda alkoholiks muljetavaldava kangusega kuni 21 °.
Universaalne toode, mis ühendab aktiivset kuivalkoholipärmi, vitamiine, spetsiaalseid makrotoitaineid ja mikroelemente.

Toode on ette nähtud järgneva kõrgekvaliteedilise alkoholi tootmiseks rektifitseerimise või destilleerimise teel.

Soovitatav on järgida tabelis näidatud temperatuurivahemikku. Käärimine algab tavaliselt mõne tunni jooksul. Käärimisaeg sõltub lisatud suhkru kogusest ja tegelikust temperatuurist. Fermentatsioonitemperatuur: vt all toodud tabelist. Üks pakend on ette nähtud 21 liitri meski jaoks. Käärimisaeg ja alkoholisisaldus sõltuvad annusest ja temperatuuritingimustest!

4,10 

Kirjeldus

Kuivpärmi Bragman 48 saab kasutada koos mistahes virdega, mis on saadud maisist, nisust, odrast või rukist. Lisaks pärmile on lisatud ka pärmi toitained, vitamiinid ja mineraalid. Bragman 48 Universal alkoholipärmil on kahesugune kasutamine. Neid saate kasutada 7-10 päeva jooksul kuni 20% alkoholi saamiseks (erijuhtudel 21%) või 48 tunni jooksul 14% alkoholi saamiseks.

Alkoholi tase, kääritamistemperatuur ja kääritamisaeg on toodud järgmises tabelis: 

Suhkru kogus 6kg 7kg 8kg 9kg
Vee kogus 21l 20l 20l 20l
Vee soovitatav temeratuur vee lisamisel  40*C 35*C 30*C 25*C
Kääritamise aeg temepratuuril 20*C umbes 48 tundi 3-4 päeva 5-8 päeva 8-12 päeva
Ruumi teperatuuri lubatud vahemik 20-35*C 20-33*C 20-27*C 18-24*C
Eeldatav alkoholisisaldus 14% 16,5% 20% 21%
 

Lisainfo

Kaal 0,135 kg
Ostukorv0
Ostukorvis ei ole tooteid!
Jätka ostlemist
0
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88