Nisuõlu e. Weizen Bier

Tüüpiline puuviljane nisuõlu. See õlu on tugevalt karboniseeritud. Banaani aroomiga ja paksu kreemia vahuga.
Alkoholi % 4.8 – 5.5
OG: 1.050 – 1.055
IBU: madal
Pärm: WB-06

Humalad:
Tettnang, Hersbrucker, Saaz,  (2 kuni 5% alfa happed)
Linnased:
Hele nisulinnas 60%
Pilsner linnas  27%
Carahell® 10%
Hapu linnas 5%
Meskimine:
1. Sissemeskimine 35°C ja kuumuta 45°C hoida 10 minutit
2. 52°C puhkus 10 minutit
3. 62°C puhkus 30 minutit
4. 72°C puhkus 30 minutit
5. Kuumutus 78°C ni
Keetmine:
Keetmine 100°C juures 90% humalaid lisatakse alguses ja 10% 5 minutit enne lõppu.
Kääritamine:
Ideaaljuhul algab 20°C juures.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Kommenteerimine on suletud.