Tanniin Valgetele veinidele 20g

Tanniin valgetele veinidele. Antioksüdant ja veiniaroomi parandaja.

4,85 

Kirjeldus

Tanniiniühend, eriti sobiv valgete veinidele.
Sellel on väga head antioksüdantsed omadused ja maitsebuketti suurendav toime. Samuti on kerge maitsebuketti parandav toime.

Annustamine: 0,5-1g / 10 liitrit.

Kuidas määrata, millist lisabiokeemiat kasutada?

Katsetamine ja eksimine on endiselt üks lihtsamaid ja paremaid meetodeid; võtke veinist mõned proovid, mida tuleb selgitada / parendada, ja pange need katseklaasidesse. Lisage igasse katseklaasi paar milliliitrit või grammi erinevat biokeemilist maitse parandajat. Abiks oleks veel üks pektoensüümiga veini / mahla katseklaas ja alfa-amülaasiga (tärkliserikastes puuviljades) katseklaas. Lase paar tundi seista ja näed, milline biokeemiline komponent annab parima tulemuse!

 

Ostukorv0
Ostukorvis ei ole tooteid!
Jätka ostlemist
0
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88