Veini keemia

VITAMON® A 100g

Pärmi toitaine, mis tõhustab kääritamisprotsessi. Koosneb puhtast diammooniumfosfaadist.
Toitained lisatakse alati ENNE pärmi.
Doseerimine: 5-6g / 10l

1.48 €

Loading Updating cart…

VITAMON® COMBI 100g

Spetsiaalne pärmi toitainete segu, vitamiinid (näit. B1), mineraalained ja mikroelemendid ideaalses koguses. Suurepärane ideaalseks fermentatsiooniks. Kõikidele veinidele, eriti koduveinidele, veinidele mis on valmistatud konsentreeritud mahlast ja kindlasti vajalik komponent kõikidele probleemsetele kääritustele.
Doseerimine: 5g / 10 l

Additional DescriptionMore Details

Millal lisada pärmi toitaineid? Millises järjekorras lisatakse koostisosad on väga tähtis, sest üks võib tugevalt mõjutada teise tegevust ka negatiivses mõttes. Toitained tuleb lisada alati enne pärmi.

2.69 €

Loading Updating cart…

Kaltsiumsulfaat 100g

Kaltsiumsulfaati kasutatakse veepuhastamiseks. Alandab meski pH’d ja suurendab püsivat keeduvee karedust.

 

1.14 €

Loading Updating cart…

Dessertveini stardikomplekt

Dessertveini stardikomplekt sisaldab kõiki põhilisi veiniteoks vajalikke komponente:

veinipärmi, toitaineid, bentoniiti, kaaliumsorbaati, ensüüme ja selitajat.

Kasutusjuhendi leiad SIIT!

 

4.00 €

Loading Updating cart…

Bentoniit 100g

Erilise kvaliteediga bentoniit veinile granuleeritud kujul. Väga kõrge absorbeerimismahtuvusega. Kasutatakse selgituseks veinides ja mahlades.

Annus: 70-150 g/100 L kohta

Additional DescriptionMore Details

NB! Bentoniiti soovitatakse kasutada õuna, rabarberi, rohelise tikri jm valgete veinide valmistamisel. Punaste veinide puhul võib bentoniit viia selitusega kaasa ka veini värvi.

1.02 €

Loading Updating cart…

Kaltsiumkarbonaat Kalk 100 g

Populaarseim happelisuse eemaldaja! Sisaldab eriti puhast kaltsiumkarbonaati.

Annus: 6,7 g/10 l vähendab happelisust 1 g / l.

1.60 €

Loading Updating cart…

Sidrunhape 100g

Sidrunhape, pulber, 100g.

 

2.00 €

Loading Updating cart…

Kaaliumsorbaat Vinosorb® neu 100 g

Vinosorb® neu ehk kaaliumsoola sorbiinhape on stabilisaator,
mis ei lase veinidel ja mahladel pudelis uuesti käärima minna.
Mõjub pärmile ja hallitusele pärssivalt, ei ole antibakteriaalne.
Soovitatakse kasutada alati koos sulfitiga. Granuleeritud, lihtne lahustuda.
Annus: 270 mg/L

 

1.94 €

Loading Updating cart…

Laktoos 250g

Mitte frementeeruv suhkur kuivade veinide magustamiseks.

16g laktoosi = 100g sahharoosi.

3.70 €

Loading Updating cart…

Magustaja Sorbitol 70% 1l (=1,3kg)

Ideaalne magustaja veinidele, mille käärimisprotsess on lõppenud. Mitte fermenteeruv. Vedelikuna lihtne kasutada.

11.65 €

Loading Updating cart…

Veini selgitaja DUPLEX (Duplicate)

Kahekomponentne selgituskomplekt 50L veini selgitamiseks.

Koostis: kieselsol, 30g, kitosaan 100g.

Foto kasutusjuhendis on välja toodud poole koguse arvutus.

Additional DescriptionMore Details

Kasutamine: Kui käärimine on lõppenud, villige vein sette pealt ümber. Lisage veinile KIESELSOL ja segage intensiivselt 2 minutit, et eemaldada vedelikust CO2. See aitab veinil kiiremini selgineda. Jätke segu u tunniks ajaks seisma. Seejärel lisage veinile CHITOSAN ja segage veini 10 sekundit. Sulgege nõu ja jätke vein jahedasse selginema. Selginemine võib võtta aega 3 päevast 1-2 nädalani.

2.30 €

Loading Updating cart…
LoadingUuendan…