Gervini veinipärmid

GV1 – Universaalne veinipärm, 5g

Ideaalne kõikidele veinitüüpidele. Läheb kiirelt käima. Settimine kõrge. Sobib nii punastele kui valgetele veinidele. Alkoholitaluvus 14%.

Mõeldud 23.liitrile.

1.06 €

Loading Updating cart…

GV2 – Robust wine yeast

Prantsusepärane, jõuline pärm, mis toodab kääritamisel vähem vahtu kui tavaline pärm. Kasutatakse eelkõige punaste lauaveinide kääritamisel. Sobib sügisviljade, mustsõstra, mustika ja leedrimarja veini valmistamiseks. Tapab loodusliku pärmi. Alkoholitaluvus 16%.

Mõeldud 23.liitrile.

1.06 €

Loading Updating cart…

GV5 – White fruit wine yeast, 5g

Sobib kuivadele ning magusatele valgetele puuvilja veinidele. Pärm töötab alates 8°C, ideaalne vahemik 15°C-22°C. Alkoholitaluvus 16%.

Mõeldud 23 liitrile.

1.06 €

Loading Updating cart…

GV6 – Light dessert wine yeast, 5g

Kergetele dessertveinidele loodud puuviljane pärm, mis töötab alates +5°C. Soovitatav kasutada koos toitainetega. Alkoholitaluvus 16%.

Mõeldud 23 liitrile.

Parim enne: 18.02.2017

Old Price: 1.06 €

0.80 €

You save: 0.26 €! (24.53%)

Loading Updating cart…
Sale

GV7 – Restart yeast

Ideaalne veini uuesti kääritamiseks. Sobib ka kangema veini tootmiseks – 20%.

Mõeldud 23.liitrile.

1.06 €

Loading Updating cart…

GV8 – Red table wine yeast, 5g

Sobib Bordeaux/ Claret tüüpi veinidele. Käärib temperatuuridel 18-30°C. Alkoholitaluvus 20%.

Mõeldud 23 liitrile.

Parim enne: 28.01.2018

Old Price: 1.06 €

0.80 €

You save: 0.26 €! (24.53%)

Loading Updating cart…
Sale

GV10 – Light sparkling wine yeast

Ideaalne sparkling-tüüpi veinide valmistamiseks. Sobib nii valgetele kui roosade veinide valmistamiseks. Alkoholitaluvus 18,5%.

Mõeldud 23 liitrile.

 

1.06 €

Loading Updating cart…

GV11 – Red fruit wine yeast, 5g

Ideaalne punastele puuvilja veinidele.Kiire käärimine. Sobib ideaalselt tikri- ja õunaveinidele. Alkoholitaluvus 16%.

Mõeldud 23 liitrile.

1.06 €

Loading Updating cart…
LoadingUuendan…