x

TÄHELEPANU!

Pühade ajal oleme avatud järgnevalt:

22.06 oleme avatud 9.30 - 15.00
23.06 oleme suletud

Kena jaani!


TÄHELEPANU!

Suuremaid koguseid linnaseid, korke, humalaid jm kaupa palume ette tellida. 

Parim pakkumine humalatele: 2015 US Cascade ja 2014 Simcoe nüüd eriti hea hinnaga!

Cascade 105.90€ (21.18€/Kg)

Aakash Web Announcer plugin

Gervini veinipärmid

GV1 – Universaalne veinipärm, 5g

Ideaalne kõikidele veinitüüpidele. Läheb kiirelt käima. Settimine kõrge. Sobib nii punastele kui valgetele veinidele. Alkoholitaluvus 14%.

Mõeldud 23.liitrile.

1.06 €

Loading Uuendan korvi…

GV2 – Robust wine yeast

Prantsusepärane, jõuline pärm, mis toodab kääritamisel vähem vahtu kui tavaline pärm. Kasutatakse eelkõige punaste lauaveinide kääritamisel. Sobib sügisviljade, mustsõstra, mustika ja leedrimarja veini valmistamiseks. Tapab loodusliku pärmi. Alkoholitaluvus 16%.

Mõeldud 23.liitrile.

1.06 €

Loading Uuendan korvi…

GV3 – Sparkling wine yeast, 5g

Sobib tugevamatele sparkling tüüpi ja kangematele veinidele. Käärimisvahemik 12-30°C, alkoholitaluvus 18%.

Mõeldud 23.liitrile.

1.06 €

Loading Uuendan korvi…

GV4 – High alcohol wine yeast. 5g

Madala vahutavusega kõrge settimisega veinipärm. Alkoholitaluvus 21%.

Mõeldud 23.liitrile.

1.06 €

Loading Uuendan korvi…

GV5 – White fruit wine yeast, 5g

Sobib kuivadele ning magusatele valgetele puuvilja veinidele. Pärm töötab alates 8°C, ideaalne vahemik 15°C-22°C. Alkoholitaluvus 16%.

Mõeldud 23.liitrile.

1.06 €

Loading Uuendan korvi…

GV6 – Light dessert wine yeast, 5g

Kergetele dessertveinidele loodud puuviljane pärm, mis töötab alates +5°C. Soovitatav kasutada koos toitainetega. Alkoholitaluvus 16%.

Mõeldud 23 liitrile.

Parim enne: 18.02.2017

Old Price: 1.06 €

0.80 €

Sina säästad: 0.26 €! (24.53%)

Loading Uuendan korvi…
Allahindlus

GV7 – Restart yeast

Ideaalne veini uuesti kääritamiseks. Sobib ka kangema veini tootmiseks – 20%.

Mõeldud 23.liitrile.

1.06 €

Loading Uuendan korvi…

GV8 – Red table wine yeast, 5g

Sobib Bordeaux/ Claret tüüpi veinidele. Käärib temperatuuridel 18-30°C. Alkoholitaluvus 20%.

Mõeldud 23.liitrile.

1.06 €

Loading Uuendan korvi…

GV9 – White wine yeast

Aromaatne pärm, mis toodab kergelt puuviljase aroomi. Läheb kiirelt käima ning tekitab vähe vahtu. Töötab alates +10°C. Sobib ideaalselt kõrge õunhappe sisaldusega viljadest (tikker, rabarber) veinide tootmisel, sest lagundab kuni 30% õunhappest. Alkoholisisaldus 15%.

Mõeldud 23.liitrile.

1.06 €

Loading Uuendan korvi…

GV10 – Light sparkling wine yeast

Ideaalne sparkling-tüüpi veinide valmistamiseks. Sobib nii valgetele kui roosade veinide valmistamiseks. Alkoholitaluvus 18,5%.

Mõeldud 23.liitrile.

 

1.06 €

Loading Uuendan korvi…

GV11 – Red fruit wine yeast, 5g

Ideaalne punastele puuvilja veinidele.Kiire käärimine. Sobib ideaalselt tikri- ja õunaveinidele. Alkoholitaluvus 16%.

Mõeldud 23.liitrile.

1.06 €

Loading Uuendan korvi…
LoadingUuendan…