x

TÄHELEPANU!

Sellel reedel, 28. aprillil oleme kolimise tõttu avatud 9.30 - 14.00. Kohtumiseni 2. mail Männiku tee 104A!

NB! Pruulisõbrad! Alates 02.05.2017 asume uuel aadressil - Männiku tee 104a. Et kolimine kergem oleks, on kõik Muntonsi, St. Petersi ja Brewmakeri õllekomplektid -20%!

Parim pakkumine humalatele: 2015 US Cascade ja 2014 Simcoe nüüd eriti hea hinnaga!

Cascade 105.90€ (21.18€/Kg)

Aakash Web Announcer plugin

Bioferm veinipärmid

Veinipärm BIOFERM BLANC 7g

Veinipärm, mis sobib valgete lauaveinide ja marjaveinide kääritamiseks. Säilitab naturaalse aroomi ja toodab väga vähe kõrvalaroomi.

LÄBI MÜÜDUD

Additional DescriptionRohkem andmeid

Alkoholi taluvus: 14% vol. Kääritamise temperatuur : 18-30 C Doseerimine: 2-3 g/10 liitri kohta

1.62 €

Loading Uuendan korvi…

Veinipärm BIOFERM CHAMP 7g

Vahuveini ja siidripärm, mis sobib ideaalselt siidrite, vahuveinide ja mõningate õlle sortide teistkordseks kääritamiseks. Suureneb CO2 sisaldus( 25-30 mg vaba CO2/l). Sobib ka käärimisel seisma jäänud veinide käärimise turgutamiseks.

LÄBI MÜÜDUD

Additional DescriptionRohkem andmeid

Alkoholi taluvus: 17% vol. Temperatuur: 15-30 C Doseerimine: Esmasel kääritamisel 2g/10 liitri kohta normaalsetes tingimustes. Teistkordsel kääritamisel 4g/10 liitri kohta.

1.62 €

Loading Uuendan korvi…

Veinipärm BIOFERM DOUX 7g

Veinipärm, mis jätab järele rohkem suhkrut kui teised. Pärm ei kasuta loodusliku fruktoosi toiduks. Järele jääva suhkru konsentratsioon on võimalik 5-15 g / L. Toodab puuviljaseid valgeid veine ja pehmeid punaseid veine. Sobib puuviljaveinidesse. Piirab atseetaldehüüdi moodustumist.

LÄBI MÜÜDUD!

Additional DescriptionRohkem andmeid

Alkoholi taluvus: 12-14% vol. Kääritamise temperatuur : 15-20 C Doseerimine: 2-3 g/10 liitri kohta. Bioferm Doux moodustab piiratud koguse atsetaaldehüüdi. Atseetaldehüüd ehk etanaal moodustub etanooli oksüdeerimise tulemusena. Etanaal oksüdeerub küll edasi etaanhappeks, kuid see protsess on aeglasem kui etanaali moodustumine. Etanaal on mürgine ja moodustab mõne organismis leiduva ainega (näiteks katehhoolamiinidega) väga mürgiseid saadusi. Ta on alkoholimürgistuse ja joobele järgnevate ebameeldivate aistingute peamine põhjustaja.

2.38 €

Loading Uuendan korvi…

Veinipärm BIOFERM AROMATIC 7g

Kuivpärm, mis toodab aromaatsema veini, rohkem estreid, aroomiühendeid ja glütseriini. Edendab malolaktilist fermentatsiooni ja kiiremat autolüüsi pärmirakkudes käärimise lõpus. Seega, ideaalne kasutamiseks ka puuvilja / viinamarja puhul, kus on palju õunhapet (malic acid).

* Alkoholi taluvus 15% vol
* Teperatuur: 10-30˚C
* Doseerimine: 2-3g/10 liitrile

LÄBI MÜÜDUD

Additional DescriptionRohkem andmeid

Malolaktiline kääritamine on veinivalmistamisel kasutatav töötlus, millega muudetakse õunhape palju mahedamaks piimhappeks. Selle läbivad peaaegu kõik punased veinid ja ka mõned täidlasemad valged veinid. Selle käigus ei toimi pärmiseened, vaid bakterid. Selleks kasutatakse piimhappe baktereid (näiteks Oenococcus oeni), kes kasutavad õunhapet energiaallikana.

2.33 €

Loading Uuendan korvi…

Veinipärm BIOFERM ROUGE 7g

Veinipärm, mis sobib punase aromaatse veini kääritamiseks. Toodab rohkem estreid ja rasvhappeid. Sageli kasutatakse Cabernet Sauvignoni, Pinot Noiri ja Merlot’ tüüpi veinide kääritamisel. Sisaldab “tapja”-tegurit, mis pärsib metsiku pärmi tegevust.

LÄBI MÜÜDUD!

Additional DescriptionRohkem andmeid

Alkoholi taluvus: 15% vol. Kääritamise temperatuur: 12-35 °C. Doseerimine: 2-3 g/10 litres.

1.62 €

Loading Uuendan korvi…

Veinipärm BIOFERM COOL 7g

Veinipärm, mis sobib veinide kääritamiseks madalatel temperatuuridel.

LÄBI MÜÜDUD

 

Additional DescriptionRohkem andmeid

Kääritamise temperatuur 13-17 °C. Doseerimine: 2-3g/10 liitri kohta.

2.44 €

Loading Uuendan korvi…
LoadingUuendan…