FERMENTIS kuivpärm

Safbrew Abbaye 11,5g

Kiire käärimisega pinnakäärituseks mõeldud pärm, millel on suurepärased settimise omadused. Mõeldud abbey-tüüpi õllede pruulimiseks. Abbaye on tuntud ka oma kõrge alkoholitaluvuse poolest. Ühtlasi sobib pudelis järelkääritamiseks.

Parim enne: 09/2016

Additional DescriptionMore Details

Settimine: kõrge. Final Gravity: kõrge. Käärimistemperatuur: 15-20°C. Doseerimine: 50-80g/100l kohta. Pudelis järelkääritamisel: 2,5-5g/100l kohta

Old Price: 4.02 €

3.25 €

You save: 0.77 €! (19.15%)

Loading Updating cart…
Sale

Safale S-04 (11,5g)

Paljudes pruulikodades kasutatav Inglise ale’i pärm, mis on kiire käärimise ja väga hea settimisega. Sobib paljude ale-tüüpi õllede valmistamiseks, kus on tähtis õlle selgus. Saab kääritada nii vaadis kui silinder-koonilises tankis. Settimine: kõrge. Final gravity: keskmine.

Additional DescriptionMore Details

Doseerimine: 50 – 80g/ 100L. Käärimise temperatuur: 15C-20C

2.67 €

Loading Updating cart…

Safale US-05 (11,5g)

Ameerika ale pärm, mis toodab hästi tasakaalus oleva õlu, madala diatsetüüliga ja väga puhta, karge lõpumaitsega. Settimine: madal kuni keskmine. Final gravity: keskmine. Suurepärane pärm algajale õlletegijale.

Additional DescriptionMore Details

Doseerimine: 50 – 80g/ 100L. Käärimise temperatuur: 15C-22C. Sobib suurepäraselt algajatele.

2.83 €

Loading Updating cart…

Safbrew S-33 (11,5g)

Väga populaarne pärm, mis annab väga head säilivuse omadused kui ka tervikliku tulemuse. See pinnakäärituse pärm tootab head maitset ja on kasutusel erinevate eriõllede kääritamisel (Belgia-tüüpi nisuõlled, Trappistid jne.). Veel sobib hästi pudeliõlledele. Annab suurepärase tulemuse kõrge alkoholisisaldusega õllede kääritamisel (7,5% või isegi kuni 11,5%). Settimine: keskmine. Final gravity: kõrge.

Additional DescriptionMore Details

Doseerimine: Esmasel kääritusel: 50 – 80g/ 100L. Pudelis järelkääritamisel: 2,5 -5,0 g/ 100L. Soovitatav käärimise temperatuur: 15C-20C.

1.79 €

Loading Updating cart…

Safbrew T-58 (11,5g)

Spetsiaalne pärm, mis on valitud estrilise, mõnevõrra piprase ja vürtsise mekiga tulemuse pärast. Sobib pudelis järelkääritamiseks ja annab suurepärase tulemuse kangete (8,5% või kuni 11,5%) õllede pruulimisel. Settimine: keskmine. Final gravity: kõrge.

Additional DescriptionMore Details

Doseerimine: Esmasel käärimisel: 50 – 80g/ 100L. Pudelis järelkääritamisel: 2,5 -5,0 g/ 100L. Käärimise temperatuur: 15C-20C

1.90 €

Loading Updating cart…

Safale K-97 11,5g

Pinnakäärituseks mõeldud pärm, mida kasutatakse palju Saksamaal. Toodab vähe estreid ja on sobilik Belgia-tüüpi nisuõllede pruulimiseks. Settimine: madal. Final gravity: madal. Käärimistemperatuur: 12-25 °C, ideaalis 15-20 °C. Annus: 5-8 g/10 l

Parim enne: 09/2017

Additional DescriptionMore Details

Doseerimine: 50 – 80g/ 100L. Käärimise temperatuur: 15C-24C.

Old Price: 2.77 €

2.15 €

You save: 0.62 €! (22.38%)

Loading Updating cart…
Sale

Safbrew WB-06 (11,5g)

Spetsiaalne pärm nisuõlle kääritamiseks. Toodab nisuõllele omast estrist ja fenoolist maitset. Settimine: madal. Final gravity: kõrge.

Additional DescriptionMore Details

Doseerimine: Esmakääritusel: 50 – 80g/ 100L. Käärimise temperatuur: 18C-24°C Ristikheina maitse ja aroomi saavutamiseks: alla 22°C Banaani maitse ja aroomi saavutamiseks: üle 23°C

3.51 €

Loading Updating cart…

Saflager W34/70 (11,5g)

See kuulus pärmi sort Saksamaalt Weihenstephanilt on kasutusel õlletööstustes kõikjal maailmas. Seda eriti tänu tema tehnoloogilistele omadustele. Settimine: kõrge. Final gravity: keskmine.

Additional DescriptionMore Details

Doseerimine: 80 kuni 120 g/ 100L kohta 12C-15C juures. Suurenda kogust alla 12C kääritamisel, 200-300 g/ 100L 9C juures. Soovitatav käärimise temperatuur: 9C-15C, ideaalne 12C.

4.99 €

Loading Updating cart…

Saflager S-23 (11,5g)

See põhjakäärituse pärm pärineb Saksamaalt ja on tuntud ka koodiga RH. Seda sorti kasutavad Lääne-Euroopa pruulikojad. Pärmist toodetud õllel on täheldatud puuviljast ja estrist maitset. Settimine: kõrge. Final gravity: keskmine.

Parim enne: 08/2017

Additional DescriptionMore Details

Doseerimine: 80 kuni 120 g/ 100L kohta 12C-15C juures. Suurenda kogust alla 12C kääritamisel, 200-300 g/ 100L 9C juures. Käärimise temperatuur: 9C-15C, ideaalne 12C.

Old Price: 4.19 €

3.35 €

You save: 0.84 €! (20.05%)

Loading Updating cart…
Sale

Saflager S-189 (11,5g)

Pärineb Hürlimanni õlletehasest Šveitsis ja on tuntud ka Weihenstephani valikus kui „W195“. Seda pärmi kasutavad paljud õlletootjad. Kuna kõrvalmaitse on peaaegu neutraalne, on soovitatav seda pärmi kasutada enamik laager- ja pilsen-tüüpi õllede kääritamisel. Settimine: kõrge. Final gravity: keskmine.

Additional DescriptionMore Details

Doseerimine: 80 kuni 120 g/ 100L kohta 12C-15C juures. Suurenda kogust alla 12C kääritamisel, 200-300 g/ 100L 9C juures. Käärimise temperatuur: 9C-15C, ideaalne 12C.

5.06 €

Loading Updating cart…

Safbrew F-2 20g

Käärimise teistkordseks jätkamiseks pudelis või survemahutis. Settimine: kõrge. Käärimistemperatuur: 15-25°C. Annus:  2 to 7 g / HL. Käärimise temperatuur: 15-25 °C. Sobib enamikule õlletüüpidele.

Parim enne: 02/2016

Old Price: 2.28 €

1.60 €

You save: 0.68 €! (29.82%)

Loading Updating cart…
Sale

Safbrew Abbaye 500g

Kiire käärimisega pinnakäärituseks mõeldud pärm, millel on suurepärased settimise omadused. Mõeldud abbey-tüüpi õllede pruulimiseks. Abbaye on tuntud ka oma kõrge alkoholitaluvuse poolest. Ühtlasi sobib pudelis järelkääritamiseks.

Parim enne: 01/2017

Additional DescriptionMore Details

Settimine: kõrge. Final Gravity: kõrge. Käärimistemperatuur: 15-20°C. Doseerimine: 50-80g/100l kohta. Pudelis järelkääritamisel: 2,5-5g/100l kohta

Old Price: 77.10 €

61.68 €

You save: 15.42 €! (20.00%)

Loading Updating cart…
Sale

Safbrew S-33 500g

Paljudes pruulikodades kasutatav ale’i pärm, mis on kiire käärimise ja väga hea settimisega. Sobib paljude ale õllede valmistamiseks.

34.26 €

Loading Updating cart…

Safbrew T-58 500g

Kiire käärimisega ning heade settimis omadustega pärm, mis toodab rohkem estrid ja annab ravimtaimede lõhna. Settimine: kõrge. Final gravity: kõrge. Käärimistemperatuur: 18-24 °C. Annus: 5-8 g/10 l

41.88 €

Loading Updating cart…

Safale S-04 500g

Kiire käärimisega pinnakäärituseks mõeldud pärm, millel on suurepärased settimise omadused. Settimine: kõrge. Final gravity: madal. käärimistemperatuur: 18-24 °C. Annus: 5-8 g/10 l.

48.12 €

Loading Updating cart…

Safale K-97 500g

Pinnakäärituseks mõeldud pärm, mida kasutatakse palju Saksamaal. Mõeldud madala estrite sisaldusega õllede ja Belgia-tüüpi nisuõllede pruulimiseks. Settimine: keskmine. Final gravity: keskmine. Käärimistemperatuur: 12-25 °C, ideaalis 15-20 °C. Annus: 5-8 g/10 l

Parim enne: 05/2017

50.33 €

Loading Updating cart…

Safale US-05 500g

Kuulsaim Ale’i pärm Ameerikas. Toodab tasakaalustatud, puhta ning karge lõpumaitsega õlle. Settimine: madal/keskmine. Final gravity: keskmine. Käärimistemperatuur: 15-24 °C. Annus: 5-8 g/10 l

52.91 €

Loading Updating cart…

Safbrew WB-06 500g

Eripärm, mis on mõeldud kasutamaks nisuõllede pruulimisel. Annab õllele tüüpilise nisuõlle maitse. Settimine: madal. Final gravity: kõrge. Käärimistemperatuur: 15- 24 °C. Annus: 5-8 g/10 l.

64.89 €

Loading Updating cart…

Safale K-97 500g

Pinnakäärituseks mõeldud pärm, mida kasutatakse palju Saksamaal. Toodab vähe estreid ja on sobilik Belgia-tüüpi nisuõllede pruulimiseks. Settimine: madal. Final gravity: madal. Käärimistemperatuur: 12-25 °C, ideaalis 15-20 °C. Annus: 5-8 g/10 l

Additional DescriptionMore Details

Doseerimine: 50 – 80g/ 100L. Käärimise temperatuur: 15C-24C.

71.90 €

Loading Updating cart…

Saflager S-23 500g

Suurepäraste settimise omadustega pärm, mis on ideaalne Pilsner õlle pruulimiseks. Settimine: kõrge. Final gravity: kõrge. Käärimistemperatuur: 10-14 °C. Annus: 8-12 g/10 l.

84.88 €

Loading Updating cart…

Saflager W-34/70 500g

Kõikjal kasutatav pärm, mis on toodetud Saksamaal. Settimine: kõrge. Final gravity: keskmine. Käärimistemperatuur: 10-14 °C. Annus: 8-12 g/10 l.

93.08 €

Loading Updating cart…

Saflager S-189 (500g)

Pärineb Hürlimanni õlletehasest Šveitsis ja on tuntud ka Weihenstephani valikus kui „W195“. Seda pärmi kasutavad paljud õlletootjad. Kuna kõrvalmaitse on peaaegu neutraalne, on soovitatav seda pärmi kasutada enamik laager- ja pilsen-tüüpi õllede kääritamisel. Settimine: kõrge. Final gravity: keskmine.

Additional DescriptionMore Details

Doseerimine: 80 kuni 120 g/ 100L kohta 12C-15C juures. Suurenda kogust alla 12C kääritamisel, 200-300 g/ 100L 9C juures. Käärimise temperatuur: 9C-15C, ideaalne 12C.

138.37 €

Loading Updating cart…
LoadingUuendan…