Red Ale

Ameerika stiilis pinnakääritusõlu, mis on vaskja kuni punase värvusega ja tugeva karamelli alatooniga.
Alkoholi % 4.5 – 5.5
OG: 1.044 – 1.055
IBU: lai skaala
Pärm: US-05
Humalad:
Amarillo, Cascade, Vanquard, Sterling,  (3 kuni 9% alfa happed)
Linnased:
Vienna linnas 75%
Melanoidin  15%
Caramunich® 5%
Hapu linnas 5%
Meskimine:
1. Sissemeskimine 45°C hoida 20minutit
2. 52°C puhkus 30 minutit
3. 62°C puhkus 20 minutit
4. 72°C puhkus 20 minutit
5. Keeda osa 10 minutit ja tagasi virdesse
6. Kuumutus 78°C ni
Keetmine:
Keetmine 100°C juures 90% humalaid lisatakse alguses ja 10% 5 minutit enne lõppu.
Kääritamine:
Ideaaljuhul algab 16°C juures. Lase vabalt tõusta 18°C ni.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Kommenteerimine on suletud.