Dark Bock

See tume Bock pakub röst, sokolaadi ja pähklist maitset. Nõrga humalaga.
Alkoholi % 6-7,5
OG: 1.080 – 1.085
IBU: 18-22
Pärm: S-189
Humalad:
Hallertauer (Mittelfrüh), Hallertauer Hersbrucker, Spult  (2 kuni 6% alfa happed)
Linnased:
Munich linnas 60%
Vienna linnas  30%
Caramunich® 8,5%
Carafa® 1,5%
Meskimine:

1. Sissemeskimine 45°C hoida 20minutit
2. 52°C puhkus 30 minutit
3. 62°C puhkus 20 minutit
4. 72°C puhkus 20 minutit
5. Keeda osa 10 min ja tagasi meskisse
6. Kuumutus 78°C ni
Keetmine:
Keetmine 100°C juures 90% humalaid lisatakse alguses ja 10% 5 minutit enne lõppu.
Kääritamine:
Algab 12°C juures.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Kommenteerimine on suletud.